Gå til Indhold

Vagtleder til komplekse kedelanlæg

Lokalt
  • Odense, Syddanmark, Danmark
Drift

Stillingsbeskrivelse

Vil du arbejde med komplekse kedelanlæg i en teamlederrolle? Er drift fra et af Danmarks nyeste og mest moderne kontrolrum lige dig? Og har du lysten og evnerne til at arbejde med vagtledelse hos en virksomhed, som arbejder benhårdt med den grønne omstilling?

Hvis du har ekspertisen, har vi opgaverne. Vi mangler nemlig en vagtleder, som skal stå i spidsen for et team på seks dygtige og engagerede medarbejdere.

Mød en af vores vagtledere - Peter Skovgaard:Om jobbet

Opgaverne spænder bredt lige fra drift og vedligehold til vagt- og personaleledelse.

Driftsopgaverne gælder alle vores anlæg, som fyrer med både halm, flis, affald, overskudsvarme og gas. Her kan vi nævne den daglige drift og sikring på anlæggene i forbindelse med vedligehold og brandberedskab. Og så er der drift af højspændingsanlæg inklusive koblingsledelse, kvalitetskontrol og miljøstyring.


Samtidig bliver du daglig leder for vagtholdet, som tæller i alt seks medarbejdere inklusiv dig selv. Her skal du bringe dine evner som vagtleder i spil og sikre, at vagtplaner og holdets kompetencer går op i en højere enhed.


I hverdagen skal du demonstrere din erfaring og afdække potentialerne for at effektivisere og optimere vores produktionsanlæg i godt samarbejde med dine kolleger.


Du bliver derfor en vigtig del af en afdeling med mange engagerede kolleger, som har hver deres faglige ansvarsområde inden for kraftværksanlæg.

Samtidig får du også en bred kontaktflade mod andre dele af virksomheden, hvor samarbejde ligeledes er i centrum.
 
Vi tilbyder
Vi tilbyder en hverdag med spændende og alsidige arbejdsopgaver. Du bliver en vigtig del af vores produktionsafdeling, som står for drift af alle vores produktionsanlæg. Det gælder alt fra halm- og flisfyring til affaldsforbrænding og store varmepumpeanlæg.

Tempoet er højt, tonen er uformel og rækken af dygtige og hjælpsomme kolleger er lang. Og du får adgang til attraktive goder som kantineordning og sundhedsforsikring samt til en række sociale aktivitetsklubber hos Fjernvarme Fyn.

Ansættelsen sker på individuel kontrakt og er på fuld tid.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte driftschef Anders Madsen på adressen am@fjernvarmefyn.dk eller på telefon 2787 5309.

Ansøgningen

Er du vores nye vagtleder? Så send os dit fyldestgørende CV med en kort profiltekst. Det gør du ved at trykke på knappen ”Ansøg”. Og ser vi et godt match, så inviterer vi dig til en kort screeningsamtale.

Vi vurderer løbende ansøgere, så send dit CV allerede i dag og vi inviterer til en screeningssamtale, hvis vi ser et match.

Tiltrædelse vil være hurtigst muligt herefter.

Fjernvarme Fyn ejer de største kraftvarmeværker på Fyn, har mere end 340 ansatte og er Danmarks 3. største varmeforsyning. Vi dækker cirka 97 % af varmebehovet i Odense og omegn svarende til mere end 100.000 boligenheder. Yderligere oplysninger om Fjernvarme Fyn kan findes på www.fjernvarmefyn.dk.

Stillingskrav

Du har en maskinmestereksamen i bagagen krydret med en god portion erfaring fra procesanlæg inden for industri eller det maritime erhverv.
 

Vi går efter personlige kompetencer såsom beslutsomhed og gode samarbejdsevner. Det gælder ikke mindst i forbindelse med din rolle som vagtleder.


Derudover kan du bidrage konstruktivt til opgaveløsninger; både i teams og på egen hånd.


Du motiveres af at være en del af en moderne netværksorganisation i stor udvikling. Og du trives i et miljø, hvor der arbejdes målrettet, effektivt og kreativt.


Sidst men ikke mindst kan du bevare roen, hvis situationen kræver det. Og så skal du naturligvis være indstillet på at arbejde i skiftehold.

eller