Gå til Indhold

Servicemedarbejder til håndtering af brændsler

Odense, Syddanmark, Danmark

Stillingsbeskrivelse

Er du ansvarsbevidst og motiveret? Vil du arbejde med håndtering af brændsler og mange andre praktiske opgaver i vores serviceafdeling? Og vil du være med hos en virksomhed, som er godt i gang med den grønne omstilling?
 

Så er du måske vores nye servicemedarbejder.

 
Om stillingen
Du bliver en del af vores serviceafdeling, hvor målet er at yde god service til hele virksomheden. Du skal især arbejde med:
 

  • Kørsel med entreprenørmaskiner og traktorer
  • Kvalitetskontrol af brændsler
  • Rengøring af vores blokanlæg
  • Rundering langs anlæg
  • Assistance med forefaldende arbejde i afdelingen
  • Losning af skibe
  • Vedligehold af transportanlæg


Vi hjælper naturligvis hinanden i hverdagen. Og derfor skal du også være indstillet på at løse andre opgaver end lige dem, vi nævner her.
 

Arbejdstiden er skiftehold i henhold til vagtplan.


Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende og alsidigt job i en mangfoldig virksomhed med plads til forskellighed.


Du får en grundig oplæring og en hverdag i et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone. Og du bliver en del af et fast team, som er kendetegnet ved samarbejde og godt kollegaskab.


Du får også adgang til attraktive goder som kantineordning, sundhedsforsikring og mulighed for at deltage i et bredt udvalg af sociale aktivitetsklubber.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Michael Jensen på hverdage mellem klokken 07 - 15. Det kan du gøre på telefon 27 87 53 53 / E-mail mje@fjernvarmefyn.dk.


Vi glæder os til at høre fra dig
Er det dig, vi søger? Så send os dit fyldestgørende CV med en kort profiltekst. Det gør du ved at trykke på knappen ”Ansøg”. Og ser vi et godt match, så inviterer vi dig til en kort screeningsamtale.
 

Der er ansøgningsfrist fredag den 8. marts 2024 klokken 08.00 eller indtil, vi har fundet den rette kandidat. Så send os hellere dit CV i dag end i morgen.


Tiltrædelse snarest muligt.


Fjernvarme Fyn ejer de største kraftvarmeværker på Fyn, har cirka 320 ansatte og er Danmarks 3. største varmeforsyning. Vi dækker cirka 97 % af varmebehovet i Odense og omegn svarende til mere end 100.000 boligenheder. Yderligere oplysninger om Fjernvarme Fyn kan findes på www.fjernvarmefyn.

Stillingskrav

Din uddannelse og baggrund er ikke afgørende. Til gengæld er det krævet, at du har:

  • Kørekort til personbil
  • Erfaring i kørsel med entreprenørmaskiner; herunder gummiged
  • Ren straffeattest


Som person er du både imødekommende, serviceorienteret og fleksibel. Og du er god til at kommunikere med blandt andet de mange chauffører, som hver dag leverer brændsel til vores anlæg.

Du lægger vægt på kvalitet i dit arbejde og på, at opgaverne løses rigtigt første gang. Og du tør tænke nyt og komme med forslag til løsning af de forskellige opgaver.


Og så er du god til at samarbejde og til at koordinere og prioritere dine opgaver.


Sidst men ikke mindst er du også kendt for dit gode humør og for dit engagement, som hver dag smitter af på omgivelserne.

eller