Gå til Indhold

Erfaren vedligeholdsplanlægger til produktionsanlæg

Odense, Syddanmark, Danmark

Stillingsbeskrivelse

Kan du sikre sammenhæng mellem strategi og indsats for vedligehold på vores produktionsanlæg? Har du god erfaring med i bagagen? Og vil du være en del af en virksomhed, som er med helt fremme i den bæredygtige omstilling?
 

Så er det måske dig, vi søger som vores nye vedligeholdsplanlægger.


Om stillingen

Som vedligeholdsplanlægger deltager du i planlægningen af vedligehold i forhold til driftsmønster og strategi. Og du yder teknisk support til drifts- og vedligeholdelsespersonalet.
 

Derudover vil dine arbejdsopgaver blandt andet være at:

  • Deltage i planlægning og udførelse af revisioner
  • Justere vedligeholdelsesindsatsen i forhold til aktuelt driftsmønster og Asset Management-strategi
  • Gennemføre, og deltage i, RCA-analyser (Root Cause Analysis)
  • Optimere graden af forebyggende vedligehold
  • Videreudvikle tilstandsbaseret vedligehold ved brug af AI
  • Identificere gentagne fejl og søge design-out løsninger
  • Have overblik over jobbanken samt at sikre økonomi, kvalitet og opfølgning på jobs

 
I dagligdagen skal du også lave økonomisk opfølgning på hvert enkelt job, deltage i budgetlægning for vedligehold og sikre, at budgettet overholdes.
 

Du bliver derfor en vigtig del af Vedligeholdelsesafdelingen, som vedligeholder alle Fjernvarme Fyns produktionsanlæg.
 
Vi tilbyder
Du får et spændende og udfordrende job med rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.
 
Vi lægger stor vægt på at opretholde et godt og positivt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone. Og du bliver en central del af vores Vedligeholdelsesafdeling. Her får du en række gode, hjælpsomme og engagerede kolleger, som du kan sparre med i hverdagen. Og du vil opleve, at dine forslag modtages med både nysgerrighed og entusiasme.
 
De attraktive goder kender du jo allerede såsom kantineordning, sundhedsforsikring og tilbud om at deltage i et bredt udvalg af sociale aktivitetsklubber.
 
Ansættelsen sker på individuel kontrakt og er på fuld tid. Stillingen ønskes besat snarest.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Anders Topp, på adressen at@fjernvarmefyn.dk, telefon 27 87 54 57.
 
Sådan ansøger du
Er det dig, vi søger? Så send os dit fyldestgørende CV med en kort profiltekst. Det gør du ved at trykke på knappen ”Ansøg”.

Der er ansøgningsfrist fredag den 23. februar 2024 klokken 08.00 eller til rette kandidat er fundet. Så send hellere dit CV i dag end i morgen.
 
Vi opfordrer alle uanset alder, køn, anciennitet og etnicitet at søge stillingen.
 
Fjernvarme Fyn A/S er et selskab ejet af Odense og Nordfyns Kommune. Virksomheden har omkring 320 ansatte og er en af Europas største varmeforsyninger. Vi dækker cirka 97 % af varmebehovet i Odense og Otterup svarende til mere end 100.000 boligenheder. Yderligere oplysninger om Fjernvarme Fyn kan findes på www.fjernvarmefyn.dk.

Stillingskrav

Foruden solid erfaring har du en relevant uddannelse som maskinmester eller ingeniør i bagagen. Måske er den kombineret med en videreuddannelse i vedligeholdelsesteori og -filosofi.
 

Det er nødvendigt, at du er teoretisk velfunderet udi kedel-, el- og turbineanlæg. Samtidig er det en stor fordel, hvis du har teknisk erfaring i driften af kedelanlæg samt viden om strategier og metoder til vedligehold. Og så skal du have interesse for økonomi samt en grundlæggende forståelse for budgetter og for budgetlægning. Det er en fordel, hvis du også har et godt kendskab til SAP.

 
Den rette kandidat er analytisk orienteret og har evnen til at skabe overblik over mange data. Og du er i stand til at planlægge både store og små opgaver i driften.

 
Dine samarbejdsevner er veludviklede, og du kan samarbejde med alle niveauer i virksomheden. Derfor skal dine kommunikative evner også være stærke, når budskaberne skal leveres.

 
Din personlige gennemslagskraft er stor, og du evner at fastholde deadlines for både dig selv og andre. Endelig er du udviklings- og omstillingsparat, hvor fleksibilitet er nøglen til en hverdag med forskellige udfordringer og samarbejde på tværs af organisationen.

eller